Rugaciune catre Maica Domnului grabnica ajutatoare
credinta mea
Parteneri
credinta mea
Categoria : rugaciuni - Subcategoria : generale
Articolul precedent (Rugaciune pentru vineri )
Rugaciune pentru vineri
Articolul urmator (Grabnica ajutorare )
Grabnica ajutorare
Recomanda, printeaza, adauga la Social networking :
Print | trimite prin yahoo messenger |
Rugaciune catre Maica Domnului grabnica ajutatoare
Prea Binecuvantata Stapana, Pururea Fecioara, Nascatoare de Dumnezeu, ceea ce ai nascut pe Dumnezeu Cuvantul mai presus de fire, pentru mantuirea noastra si Te-ai aratat ca o mare a darurilor Dumnezeiesti si rau pururea curgator al minunilor si reversi bunatati celor ce cu credinta alearga catre Tine!

Cazand inaintea Chipului Tau cel Minunat, ne rugam Tie prea buna Maica a Iubitorului de oameni Stapana! Revarsa asupra noastra milele Tale cele bogate si grabeste a implini rugamintile noastre pe care le aducem Tie, Grabnica ajutatoare, care ne sunt de folos, mangaiere si mantuire pentru fiecare randuindu-le.
Cerceteaza cu harul Tau Prea Milostiva Stapana pe robii Tai si daruieste celor inviforati liniste, celor legati slobozire si pe toti mangaie, care sunt intristati de felurite necazuri!

Izabaveste, Prea Milostiva Stapana, toate orasele si satele de foamete, de boale, de cutremur, de potop, de foc, de sabie, si de orice alta nenorocire sau pedeapsa vremelnica sau vesnica, indepartand, prin indrazneala Ta de Maica, toata mania lui Dumnezeu!

Slobozeste pe robii Tai de slabanogire sufleteasca, de tulburarea patimilor si a caderilor in pacat, ca fara impiedicare, vietuind in veacul acesta, intru toata buna cinstire a Ta, sa ne invrednicim de vrednicile bunatati prin Harul si iubirea de oameni ale Fiului Tau si Dumnezeului nostru, caruia sa cuvine toata slava, cinstea si inchinaciunea, impreuna cu Cel fara de Inceput al sau Parinte si cu Prea Sfantul Duh, acum si pururea si-n vecii vecilor! Amin!


Nume: george
Email: ser67george@yahoo.com
Comentariu: Maica Domnului este cea mai de pret comoara pe care o purtam toti in suflet.Bunatatea EI ne facem pe toti sa fim mai buni si mai smeriti. DOAMNE AJUTA !!!
Nume: viorica
Email: fiorellacaldarar@yahoo.it
Comentariu: este superba orice rugaciune
Nume: viorica
Email: fiorellacaldarar@yahoo.it
Comentariu: este superba orice rugaciune
Nume: rita
Email: orgonacsokor@yahoo.es
Comentariu: Buna seara , ma bucur nespus de mult pt. Rugaciunile postate pe internet, toate bau o valoare deosebita. Ma confrunt cu un mare necaz,poate aceste rugaciuni imi vor fi de mare ajutor.orgonacsokor@yahoo.es
Nume: Y
Email: coolgirlitza_models_15@yahoo.com
Comentariu: Cu adevarat Nascatoarea de Dumnezeu ne iubeste pe toti cei care cu credinta ajungem la mila si rugaciunile Ei...Stiti voi cine este maica Domnului?Stapana cerului si a pamantului, Imparateasa fiintei umane si undeva acolo , sper intr-o zi sa am un locusor ca slujitor in Imparatia Ei.
Nume: Y
Email: coolgirlitza_models_15@yahoo.com
Comentariu: Cu adevarat Nascatoarea de Dumnezeu ne iubeste pe toti cei care cu credinta ajungem la mila si rugaciunile Ei...Stiti voi cine este Maica Domnului?Stapana cerului si a pamantului, Imparateasa fiintei umane si undeva acolo , sper , intr-o zi sa am un locusor ca slujitor in Imparatia Ei.

Nume: silvia
Email: silvica.potra57@yahoo.com
Comentariu: va multumesc celor ce a-ti postat pe internet rugaciuni,pentru ca avem posibilitatea sa ne rugam si la servici.eu cred ca fara rugaciune si fara credinta am fi suflete goale.iti multumim Doamne pentru tot ceea ce faci pentru noi.
Nume: iuliana nicola
Email: iuliana_nicola@yahoo.com
Comentariu: Frumoasa rugaciune! Fara rugaciuni viata noastra pe pamant ar fi pustie, fara rost. Iti multumim Doamne pentru toate.
Nume: iuga felicia
Email: feli 200
Comentariu: fara rugaciunele catre maica domnului ,sufletul meu s -ar rataci,trupul meu ar osteni, fara rugaciune viata mea nu ar exista
Nume: iancu anca
Email: www.adriano6001@yahoo.ro
Comentariu: toate rugaciunile sunt ajutatoare dar trebuie spuse sau citite mereu nu numai cand cineva da de gru ,este bine sa te rogi zilnic pt linistea sufleteasca si pentru caldura familiei
Nume: radu marian
Email: mary_dya@yahoo.com96048
Comentariu: rugaciunile de pe internet, imi da o liniste sufleteasca, daca la biserica nu merg singurul lucru este, sa citesc rugaciuni
Nume: george
Email: jighamail@alice.it
Comentariu: cel mai mult ma bucur d faptul ka internetul nu este folosit numai in scopuri "rele" sau pt a face sau a ajunge sa se faca rau (noua insune, altora)... ci shi pt ne apropia mai mult sau mai putzind Dumnezeu. Doamne ajuta!
Nume: Monica
Email: traznitu98@yahoo.com
Comentariu: Calauza mea pe marea vieţii eşti tu
Făra tine trupul meu s-ar osteni, fără tine sufletul meu ar obosi.

Nume: mariaelana
Email: alma007@libero.it
Comentariu: va multumesc mult ca ati dat si rugaciuni pe internet.eu sint in Italia si fratele meu Gabriel la rugamintea mea imi trimetea fotografii cu bisericile si cu rugaciunile noastre frumoase si folositoare.sint bucuroasa ca am gasit inca o cale sa fiu mai aproape de D-ZEU.DOAMNE AJUTA SI IARTANE PE TOTI.
Nume: eugenia
Email: eugeniatoma89@yahoo.com
Comentariu: Ce bine ca ati avut grija sa postati si rugaciuni pe internet!Este o oaza de liniste pt.multe suflete pierdute.Doamne ajuta!
Nume: IULIANA NICOLA
Email: iuliana_nicola@yahoo.com
Comentariu: De cate ori citesc rugaciuni catre DIVINITATE (Maica Domnului, Iisus Hristos, Duhul sfant, rugaciuni catre toti sfintii) am simtit intotdeauna ajutorul. Poate dumneavoastra preotii, care sunteti tot timpul in biserica nu simtiti ceea ce simtim noi, enoriasii. Vreau sa va multumesc ca internetul este plin de rugaciuni. Nu va lasati. Trebuie sa avem rugaciuni si pe internet , pentru ca atunci cand suntem la serviciu il deschidem si va sa ne vada sefii le citim printre scapari. Si credeti-ma este foarte bine. Dumnezeu sa va ajute.
Articole din aceeasi categorie :
1. Doamne, vifor de suparari si necazuri,
Doamne, puhoaie de ape si talazuri,
vin acum puhoaie de ape si talazuri.

2 .Doamne, au intrat pana in sufletul meu,
Dar nadejdea e la Tine, al meu Dumne Doamne vifon de suparari si necazuri   | Tu, cinstita cruce,
lemnule preadulce,
pavaza credintei,
arma biruintei,
vino azi pe cale
sa-ti dau inchinare
cu dreapta la frunte,
spre plete carunte,
cu dreapta la stele
sa culeg din ele,
Tu cinstita cruce   | 1.O, fecioara preacurata de-a pururi sfintita,
Tu, podoaba prodromitilor nebiruita,
Lauda inchinatorilor nebiruita…

2. Sfantul Petru Athonitul aflat-a prin tine
ca-i ales Muntele Athos sa ti se O fecioara precurata   | Doamne, Tu care nu voiesti moartea pacatosului, ci ca sa se intoarca si sa fie viu, Tu care Te-ai pogorat pe pamant tocmai spre a invia pe cei ce suspina si care sunt morti prin pacat si spre a-i face Rugaciune pentru cautarea unui duhovnic (COSMINA C.)   |  Miluieste-ma, Dumnezeule, dupa mare mila ta, si dupa multimea indurarilor tale sterge faradelegea mea.
   Mai vartos ma spala de faradelegea mea, si de pacatul meu ma curateste.
   Ca faradele PSALMUL 50 (COSMINA c.)   | Doamne, Tie ma rog, tine pe fratii mei (ori fratele meu) si surorile mele (ori sora mea) daruieste-le lor sanatate, viata lunga si darul Tau cel Sfant, ca sa umble in cararile Tale si sa faca cele ce rUGACIUNE PENTRU FRATI SI SURORI (C.C.C.)   | Cantarea intaia

Pe moartea ce se salbaticise de demult, prin nasterea ta, Stapana, ai surpat-o; pentru aceasta strigam tie : bucura-te mantuirea celor robiti, bucura-te innoirea tuturor, Stapana.
CANONUL DE RUGACIUNE CATRE PREASFANTA NASCATOARE DE DUMNEZEU (C.C.C.)   | Multumim Tie Doamne, Dumnezeul Puterilor, Care ne-ai invrednicit pe noi a sta si acum inaintea sfantului Tau jertfelnic si a cadea la indurarile Tale, pentru pacatele noastre si pentru pacatele cele d Prima Rugaciune Pentru Credinciosi (c.c.c.)   | Savarsirea Cuvioasei Maria Egipteanca

 

     de Sfantul Ioan Iacob

 

  In vremea noptii langa apa
 In lunca Sfantului Iordan
 Asteapta cautand in zare
 Un pustnic Calamonitean.
Sfantul Ioan Iacob (II C.C.)   | La usa milostivirii

    (rugaciune catre Maica Domnului)

 

     de Sfantul Ioan Iacob-Hozevitul

 

  Preasfanta Maica si Fecioara,

 Nadejdea sufletului meu,

 Tu esti a Sfantul Ioan Iacob-Hozevitul (C.C.C.)   | O Dumnezeu si Domn al Puterilor, Facator al intregii creatii, care din blandete si indurare incomparabila ai trimis pe singurul Tau Fiu, Domnul nostru Isus Cristos pentru salvarea omenirii, si care pr Rugaciunea Sfantului Vasile cel Mare   | Dumnezeule, Fiul tau unul-nascut i-a incredintat Mariei Magdalena, inaintea tuturor, vestirea bucuriei pascale. Da-ne te rugam ca prin mijlocirea si exemplul ei sa-l vestim pe Cristos cel inviat si Rugaciune catre Sfanta Maria Magdalena   | Sfinte Iosife, pazitorul si parintele feciorelnicilor, in a carui credincioasa paza a fost incredintata insasi nevinovatia, Isus Cristos si Fecioara fecioarelor, Maria, te rog cu umilinta, prin amando Rugaciune pentru curatie   | Adu-ti aminte de noi, fericite Iosife, si prin rugaciunile tale, mijloceste pentru noi la Isus, care a fost numit fiul tau. Dobandeste-ne si indurarea fericitei Fecioare, Mama lui Cristos, cel care v Rugaciunea Sfantului Bernardin de Siena catre Sfantul Iosif   | La tine alergam, fericite Iosife, in necazul nostru si plini de incredere cerem ocrotirea ta, dupa aceea a sfintei tale sotii.
    Pentru sfanta legatura de dragoste ce te-a unit cu neprihanita F Rugaciune catre Sfantul Iosif patronul Bisericii   | Sfanta Ana, mama Sfintei Fecioare Maria, eu vin astazi la tine cu inima plina de veneratie. Tu esti o faptura privilegiata si preaiubita, caci pentru sfintenia vietii tale ai fost socotita vrednica s Rugaciune catre Sfanta Ana, mama Sfintei Fecioare Maria   | Sfinte Ioachime, tu ai primit cinstea de a fi tatal aceleia care trebuia sa-l nasca pe Fiul lui Dumnezeu. Viata ta pilduitoare este un exemplu inaltator pentru mine.
    Dobandeste-mi harul sa c Rugaciune catre Sfantul Ioachim tatal Sfintei Fecioare Maria   | Trupul lui Cristos

  Sufletul lui Cristos sfinteste-ma
  Trupul lui Cristos mantueste-ma
  Sangele lui Cristos aprinde-ma de dragoste
  Apa coastei lui Cristos spala-ma
  Patima lui C Sfantul Ignatiu de Loyola   | Doamne, sunt al tau,
  si trebuie sa-ti apartin doar tie.
  Sufletul meu este al tau,
  si trebuie sa traiasca doar prin tine.
  Vointa mea este a ta,
  si trebuie sa te doreasca doar p Sfantul Francis de Sales   | Sfantul Francis de Paola   | Ziua I
  Sfinte Francisc, din tinerete te-ai lepadat de bunavoie de toate cele pamantesti spre a-l urma mai indeaproape pe Isus Cristos pe calea saraciei si a umilintei; exemplul tau i-a atras pe f Trei zile de rugaciune catre Sfantul Francisc de Assisi   | Dumnezeule, care i-ai dat sfantului Francisc sa devina asemenea chipului lui Cristos prin saracie si umilinta si sa intre bogat in ceruri in cantul de slava al ingerilor, da-ne te rugam ca umbland pe Rugaciune in cinstea Sfantului Francisc de Assisi   | Doamne, fa din mine un instrument al impacarii intre oameni:
Unde este ura eu sa aduc iubire,
Unde este vina eu sa aduc iertare,
Unde este dezbinare, eu sa aduc unire,
U Rugaciunea Sfantului Francisc de Assisi   | Sfanta Faustina a primit ca misiune de la Isus sa vesteasca lumii intregi nevoia noastra de a implora Mila Divina prin rugaciuni si meditatii. 

Isus a promis Sfintei Faustina urmatoarele haruri ce Sfanta Faustina Kowalska   | Preamarind, Doamne, puterea ta ne rugam tie cu umilinta, ca sfantul Gheorghe care l-a urmat pe Fiul tau in patimire, cu aceeasi generozitate sa ne ajute si pe noi in slabiciunile noastre.
Prin, Domnu Rugaciune catre Sfantul Gheorghe martir   | Sfanta Elena, tu ai fost chemata de Dumnezeu de la o conditie umila la marea demnitate de imparateasa; dar bunastarea materiala si onorurile pe care le aduce acest titlu nu te-au facut sa uiti ca daru Rugaciune catre Sfanta Elena   | Sfanta Edith Stein (1891-1942) 

Sfanta Edith Stein   | Sfinte Dumitru, tu ai fost ales de Dumnezeu si harazit sa ocupi functia de proconsul, in timpul crudului persecutor al crestinismului, Maximilian; lucrul acesta ti-a ingaduit sa poti vesti cu mai mult Rugaciune catre Sfantul Dumitru martir   | O, preamariti martiri ai lui Isus, Sfintii Cosma si Damian, voi v-ati dat vietile din iubire catre Dumnezeu,si spre ajutorarea aproapelui. V-ati incoronat martiriul cu o curajoasa proclamare a credin Sfintii Cosma si Damian   | Draga Sfanta Cecilia, un lucru sigur pe care-l cunoastem despre tine e ca ai devenit o martira eroica, fidela pana la capat lui Isus. Deasemenea cunoastem ca ai primit harul de a auzi ingerii cantand Sfanta Cecilia   |
Rezultate seo & © by Roagency
Schimb link: